Toimintaasi ohjaa enemmän serotoniini kuin dopamiini. Nautit rutiineista ja turvallisuudesta. Haluat että asiat menevät niin kuin olit suunnitellut.

Olet todennäköisesti keskivertoa huolellisempi, tunnollisempi ja luotettavampi. Olet parhaimmillasi kun tiedät tarkkaan mitä olet tekemässä. Ehkä siksi saatat käyttää liian paljon aikaa asioiden suunnitteluun tekemisen sijaan.

Voi olla että joskus serotoniinihakuisuutesi takia olet turhan mukavuudenhaluinen ja jäät liian helposti lepäämään laakereille. Saatat puntaroida niin kauan sinulle tarjotun tilaisuuden haittoja ja hyötyjä, että se menee sivu suun.

Halusi olla hyväksytty voi saada sinut suostumaan ehdotuksiin ja alistumaan kohteluun, jotka eivät ole etusi mukaisia. Luontainen vastenmielisyytesi muutosta kohtaan voi johtaa jämähtämiseen.

Sinulla voi olla taipumusta saamattomuuteen ja väsyneenä saatat himoita muita enemmän makeaa. Siksi on erityisen tärkeää että harrastat päivittäin mieltä ja kehoa piristävää liikuntaa sekä nukut riittävästi.

Lue lisää dopamiinin ja serotoniinin eroista.