194 students

Toivu sydänsurusta -verkkokurssi on ensimmäinen

rakkaustieteeseen perustuva kurssi

sydänsurusta toipumiseen.

Aloita sydänsurusta toipuminen jo tänään!

Tämä omaan tahtiin opiskeltava kurssi auttaa sinua pääsemään erosta yli ja jatkamaan elämää entistä vahvempana. Voit aloittaa opiskelun vaikka heti.

Kurssilla opit miten ero on vaikuttanut mieleesi ja kehoosi. Saat konkreettisia, tieteeseen perustuvia ohjeita eron aiheuttamien fyysisten oireiden helpottamiseen ja sydänsurun lievittämiseen.

Katso video YouTubessa

Ensimmäinen osa on eron ensiapupaketti, joka antaa sinulle rakkaustieteeseen perustuvia työkaluja rauhoittumiseen ja kipujen lievittämiseen sekä selittää miksi sydänsuru tekee niin kipeää.

Toisessa osassa tutustutaan tieteeseen rakkauden takana, jotta ymmärtäisit paremmin miten rakkaus ja sen menettäminen vaikuttaa meihin. Samalla saat lisää työkaluja sydänsurusta toipumiseen ja itsetuntemuksen parantamiseen.

Eron keskellä olemme haavoittuvassa tilassa ja siksi alttiita ajautumaan tilanteisiin, jotka satuttavat ja hidastavat erosta toipumista. Siksi kolmas osio auttaa sinua tunnistamaan eroansat ja löytämään vaihtoehtoisia, parempia tapoja lievittämään eron aiheuttamaa tuskaa.

Neljännessä osiossa pääset unelmoimaan ja rakentamaan uutta elämää, joka tuntuu entistäkin kirkkaammalta, kiinnostavammalta ja on täynnä rakkauden hetkiä.

Lisäksi kurssiin kuuluu bonusosio, josta löydät lisää materiaalia auttamaan sinua sydänsurusta toipumisessa.

Kurssimateriaalit ovat käytössäsi vuoden ajan, joten voit käydä kurssin läpi kaikessa rauhassa ja halutessasi palata uudestaan haluamiisi osioihin.

Oletko jo tilannut kurssin? Kirjaudu sisään tästä

Instructor

User Avatar docemilia

89.00€