Tärkeintä on pysähtyä ja kuunnella itseään.

Voit nukkua kahdeksan tuntia yössä, mutta se ei vie pois ahdistusta, jota koet työssä, jossa et viihdy. Liikkumalla riittävästi lisäät hyvinvointiasi, mutta se ei korjaa lapsuuden traumaasi. Lapset vievät usein sinulta hyvät yöunet, mutta heidän tuomansa merkityksellisyyden tunne kumoaa univajeen haitat usein mennen tullen.

Tärkeintä on pysähtyä ja kuunnella itseään. Kuka minä olen? Mihin asiaan haluaisin muutosta? Minkä askeleen voin tänään ottaa kohti tuota muutosta.

Tästä askeleesta alkaa matka kohti terveyden ja rakkauden täyteistä elämää.

Uskon, että rakkauden parantava voima monissa eri muodoissaan on mittaamaton.

Tarkastelen terveyttä ja hyvinvointia usein myös rakkaustieteen näkökulmasta. Uskon, että rakkauden parantava voima monissa eri muodoissaan on mittaamaton.

Ensimmäisessä kirjassani ”Sekaisin LOVEsta” perehdyn romanttisen rakkauden kemiaan ja fysiologiaan. Käyn läpi, mitä meissä tapahtuu rakkauden eri vaiheissa, miksi ero tekee niin kipeää ja miksi rakkaus sekoittaa pään. Kirjassa kerron, miksi rakkauden huumaa seuraava seesteisempi rakastamisen tila edistää tehokkaasti terveyttämme.

Toisessa kirjassani “Rakkaus haltuun – 12 avaintekijää kestävään terveyteen” jaan vuosien tutkimuksen ja pohdiskelun pohjalta syntyneen kestävän rakkauden reseptin. Kirja auttaa jokaista löytämään oman yksilöllisen tiensä rakkauden terveyttä edistävään tilaan – oli sitten parisuhteessa tai ei.

Näiltä sivuilta löytyvissä artikkeleissa, DocEmilia Instagram-tililläni sekä DocEmilia ja Terveys 360 -podcastissa pohdiskelen terveyttä ja hyvinvointia mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja avarakatseisesti. Itseni ja omat kokemukseni aina myös likoon heittäen!

Tervetuloa ihmettymään, oppimaan ja kasvamaan kanssani!

Rakkaudella Emilia