Rakkaus haltuun

Tunnetun rakkauslääkärin opit dopamiinin, serotoniinin ja oksitosiinin kestävään tasapainoon ja terveeseen elämään.

Kirja esittelee kestävän rakkauden reseptin, jonka avulla voi lisätä itsetuntemusta, energiaa ja hyvinvointia.

Rakkaus haltuun vie lukijan matkalle, jossa hän oppii itsestään ja yksilöllisistä hormonaalisista tarpeistaan.

Osta kirja

Psykologi Ilona Rauhala

Emilian ymmärrettävä ja käytännön läheinen rakkauden resepti on innostava. Se purkaa mystisenä pidetyn ilmiön osiin,johon itse voi vaikuttaa. Omakohtaiset esimerkit tekevät lukukokemuksesta elävän.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen

Emilian kirja on aivan timanttinen! Kirja pysäytti pitkästä aikaa miettimään asioita konkreettisesti.

Mediavaikuttaja Roni Back

Olen oppinut paljon rakkaudesta Emilia kirjoista. Niiden avulla olen ymmärtänyt paremmin omia tunteitani, kuinka olla parempi poikaystävä ja mistä kokonaisvaltainen hyvinvointi oikeasti koostuu.

Sekaisin lovesta

Tutkitusti totta! Rakkaus sekoittaa pään.

Sekaisin LOVEsta kertoo keneen ihastumme ja rakastumme sekä miksi puolet liitoista päättyy eroon. Kirja selittää, miten hormonit ja stressi ohjailevat rakkauselämäämme ja minkä vuoksi rakkaus saattaa aiheuttaa riippuvuutta. Sekaisin Lovesta auttaa ymmärtämään, miksi ero tekee niin kipeää ja miten sosiaalinen media saattaa pilata parisuhteen.

Rakkaustieteen käsikirja on tässä!

Kuuntele kirjaa

Lääkäri, tv-juontaja ja suosittu luennoitsija Emilia Vuorisalmi avaa kiinnostavasti ja vetävästi uusimpia rakkautta käsitteleviä tutkimuksia ja teorioita.

Roope Salminen

Olen koko elämäni miettinyt että mistä tässä rakkaus-jutussa on oikeastaan kysymys. Onneksi on Emilia! Kirja, jossa on kannessa sydän…? Ei tätä mies julkisella paikalla kehtaa lukea, mutta sisältö on 5/5.

Kristiina Komulainen

Sekaisin tai ei, yleisellä tasolla avaava kirja itsetuntemuksen kannalta. Diippiä asiaa selkokielellä, tuo käsiteltäväksi omat vahvuudet ja heikkoudet kaikessa tekemisessä. Ja mitä rakkauteen tulee: heikkous on ihmisen vahvin ominaisuus, se vie meidät rakkauden äärelle.

Jari Sarasvuo

Rakastuminen ja rakastaminen eivät ole sama asia. Toinen on huumaava stressitila ja toinen elämän perusta. Molemmat tarpeen. Jos ymmärtää rakastumisen biologiaa, voi oppia myös rakastamaan, nousta ihmissuhteissaan mustan vyön tasolle. Olen odottanut lääkäri Emilia Vuorisalmen kirjaa Sekaisin lovesta pitkään. Enkä turhaan.

Rakkaustiede auttaa ymmärtämään omaa ja läheistemme käytöstä ja antaa työkaluja selvitä haastavien aikojen yli.