Rakkaus haltuun

Tunnetun rakkauslääkärin opit dopamiinin, serotoniinin ja oksitosiinin kestävään tasapainoon ja terveeseen elämään.

Kirja esittelee kestävän rakkauden reseptin, jonka avulla voi lisätä itsetuntemusta, energiaa ja hyvinvointia.

Rakkaus haltuun vie lukijan matkalle, jossa hän oppii itsestään ja yksilöllisistä hormonaalisista tarpeistaan.

Äänikirja, StorytelE-kirja 14.95€, Suomalainen

Sekaisin lovesta

Tutkitusti totta! Rakkaus sekoittaa pään.

Sekaisin LOVEsta kertoo keneen ihastumme ja rakastumme sekä miksi puolet liitoista päättyy eroon. Kirja selittää, miten hormonit ja stressi ohjailevat rakkauselämäämme ja minkä vuoksi rakkaus saattaa aiheuttaa riippuvuutta. Sekaisin Lovesta auttaa ymmärtämään, miksi ero tekee niin kipeää ja miten sosiaalinen media saattaa pilata parisuhteen.

Rakkaustieteen käsikirja on tässä!

Äänikirja, StorytelE-kirja 4.95€, Suomalainen

Lääkäri, tv-juontaja ja suosittu luennoitsija Emilia Vuorisalmi avaa kiinnostavasti ja vetävästi uusimpia rakkautta käsitteleviä tutkimuksia ja teorioita.

Roope Salminen

Olen koko elämäni miettinyt että mistä tässä rakkaus-jutussa on oikeastaan kysymys. Onneksi on Emilia! Kirja, jossa on kannessa sydän…? Ei tätä mies julkisella paikalla kehtaa lukea, mutta sisältö on 5/5.

Kristiina Komulainen

Sekaisin tai ei, yleisellä tasolla avaava kirja itsetuntemuksen kannalta. Diippiä asiaa selkokielellä, tuo käsiteltäväksi omat vahvuudet ja heikkoudet kaikessa tekemisessä. Ja mitä rakkauteen tulee: heikkous on ihmisen vahvin ominaisuus, se vie meidät rakkauden äärelle.

Jari Sarasvuo

Rakastuminen ja rakastaminen eivät ole sama asia. Toinen on huumaava stressitila ja toinen elämän perusta. Molemmat tarpeen. Jos ymmärtää rakastumisen biologiaa, voi oppia myös rakastamaan, nousta ihmissuhteissaan mustan vyön tasolle. Olen odottanut lääkäri Emilia Vuorisalmen kirjaa Sekaisin lovesta pitkään. Enkä turhaan.

Rakkaustiede auttaa ymmärtämään omaa ja läheistemme käytöstä ja antaa työkaluja selvitä haastavien aikojen yli.