Kuinka saada lisää hyvää mieltä ja mielen­rauhaa seroto­niinista?

Kärsitkö epävarmuudesta, murehtimisesta, alavireisyydestä, uniongelmista tai kummallisista kivuista? Voi olla että serotoniinitasosi eivät ole kohdallaan. Lue kuinka voit saada lisää serotoniinia kotikonstein.


Mitä jokaisen vastarakastuneen ja sinkun tulisi tietää?

Oletko sinkku tai vastarakastunut? Varo tätä ansaa, joka usein pilaa tuoreen parisuhteen! Parisuhteen alku on usein pelottava ja stressaava, mutta miksi.


Vaikuttavatko bakteerit parinvalintaamme?

Käykö tie miehen tai naisen sydämeen vatsan kautta? Tieteellä on tähän sanontaan yllättävä vastaus. Lue miten tuoksu voi vaikuttaa parinvalintaan.


Mitä eroa on probiooteilla ja prebiooteilla?

Mitä eroa on probiooteilla ja prebiooteilla ja miksi sinun olisi hyvä saada ruokavaliostasi molempia.


Hermot pettää?

"Hermot pettävät" ei ole vain sanonta. Lue miten hermomme pettävät, mitä heikot hermot oikeasti tarkoittavat ja miten hermosi voivat levätä.


Oletko koukussa stressiin?

Aiheuttaako kiire riippuvuutta koska siitä saa lisää energiaa ja paljon aikaiseksi


Tunnistatko hermoston kolme eri tilaa?

Osaatko nimetä hermoston kolme eri tilaa? Joko tiedät miksi niiden tunnistaminen itsessä ja muissa on tärkeää? Lue johdatuksemme hermostoon ja vagushermoon!


Kuinka saada lisää potkua dopamiinista?

Tuntuuko sinusta ettet saa mitään aikaan. Onko sinulla keskittymisvaikeuksia? Ehkä kärsit dopamiinin puutteesta. Lue miten voit saada sitä lisää.


Suuteletko tarpeeksi usein ja paljon?

Kuinka usein suutelet? Jos suutelet yhtä harvoin kuin valtaosa suomalaisista pariskunnista, menetät tärkeän tilaisuuden parantaa elämääsi!


Voivatko erilaiset aivokemiat pilata parisuhteen?

Voivatko erilaiset aivokemiat johtaa ajan myötä parisuhteen päättymiseen? Lue miksi on hyvä tunnistaa mikä välittäjäaine ohjaa sinua ja kumppaniasi.


Onko sinulla pala kurkussa?

Miksi kurkkuamme kuristaa kun ahdistumme tai pelkäämme? Miksi pidätetty itku tuntuu palana kurkussa? Lue miten voit helpottaa kurkun kuristusta.


Tiesitkö tämän omasta mikrobiomistasi?

Joko olet kuullut mikrobiomista eli omasta uniikista bakteeristostasi? Tiedätkö millä kaikilla tavoilla se vaikuttaa elämääsi tälläkin hetkellä?


Neljä jännittävää faktaa naisista

Tiedätkö miksi naisten kannattaa juoda kahvia kun on kiire? Tai miksi uni on naisille tärkeämpää kuin miehille? Miksi monet naiset ovat vilukissoja?


Stressaako vatsasi sinua?

Jokainen tietää miten stressi voi saada vatsan kipeäksi ja sekaisin, mutta tiesitkö että huonossa kunnossa oleva suolisto voi olla syypää siihen että stressaannut?