Toivu Sydänsurusta

Kuinka käytät kurssia

Olen laatinut kurssin niin, että voit hyödyntää materiaaleja monella eri tapaa jaksamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen.

Kurssi jakautuu neljään pääosioon:

  1. 1. Eron ensiapupaketti — Parhaat vinkit olon parantamiseen helposti ja nopeasti.
  2. 2. Tiede rakkauden takana — Rakkaustieteen perusteet ja lisää työkaluja sydänsurusta toipumiseen.
  3. 3. Eroansat — Vältä sydänsurua pahentavat ja pitkittävät vaaranpaikat.
  4. 4. Uusi elämä — Anna itsesi unelmoida ja aloita itsesi näköisen elämän rakentaminen.

Jos sinusta tuntuu nyt siltä, että haluat vain saada nopeasti apua kurjaan oloon, jatka suoraan seuraavaan osioon eli Rakkauden ensiapupakettiin.

Jos taas haluat ensin ymmärtää teorian ohjeiden taustalla, sinun kannattaa tutustua ensin Rakkaustiede-osioon, jossa avaan ensin teoriaa ja vasta sitten annan konkreettisia vinkkejä. Voit sen jälkeen palata Rakkauden ensiapupakettiin, jos haluat lisää nopeita vinkkejä olosi parantamiseen.

Kussakin osiossa on 4–7 lukua, joista ensimmäisessä on yleensä video, jossa kerron osion pääasiat. Muissa osion luvuissa syvennän videolla kerrottuja asioita.

Jos olet aivan loppu, voit katsoa pelkät videot. Löydät ne kaikki Bonusosion Videot-sivulta.

Kurssin lopusta löydät kaikki videot, rakkausjumppa-videon vielä omalla sivullaan, kurssin testit, Rakkausreseptivihkon ja lisää vinkkejä hyvänolon lisäämiseen.

Suosittelen että lataat itsellesi ainakin Rakkausreseptivihkon eli pdf-muodossa olevan työkirjan, jonka tehtäviä voit tehdä joko tietokoneella tai tulostaa ja täyttää ne paperille käsin kirjoittamalla.