Yoga Nidra syvärentoutus on palauttava ja kehon energiaa herättelevä kokonaisuus. Yoga Nidra tarkoittaa tilaa hereillä olon ja unen välimaastossa. Se on systemaattinen menetelmä, jonka avulla pääset rentoutumaan niin emotionaalisesti kuin fyysisesti, meditatiivisen tilan kautta.

Löysin Yoga Nidran kun omassa elämässäni oli meneillään hyvin kuormittava vaihe ja pienen lapsen yöheräilyt tekivät palautumisesta entistä haastavampaa. Nykyään teen Yoga Nidra harjoituksen kun tuntuu että keho on ylivirittynyt lisääntyneen kuormituksen takia tai kun unet syystä tai toisesta ovat jääneet vähille. Huomaan harjoituksen parantavan unenlaatuani ja auttavan kehon ja mielen tasapainoittamisessa. Flunssan ja muiden infektioiden aikana teen usein harjoituksen tukeakseni toipumista.

Mitä yoga nidra on?

Yoga Nidra syvärentoutus on palauttava ja kehon energiaa herättelevä kokonaisuus. Yoga Nidra tarkoittaa tilaa hereillä olon ja unen välimaastossa. Se on systemaattinen menetelmä, jonka avulla pääset rentoutumaan niin emotionaalisesti kuin fyysisesti, meditatiivisen tilan kautta. Puoli tuntia Yoga Nidraa sanotaan vastaavan neljää tuntia syvää unta.

Yoga Nidran aikana ollaan makuulla lämpimästi viltin alla kuunnellen erilaisia sanallisia mielikuvaharjoituksia. Kun keho rentoutuu, niin mielikin voi rentoutua ja toisin päin.

Syvärentoutus sopii sinulle, joka tunnet että elämässäsi on vähän liikaa meneillään. Haluat antaa itsellesi lahjaksi hetken hiljaisuutta, aikaa palautua ja saada uutta virtaa elämääsi.